Something wrong in Pro version

Hi!

My site developer found an error in the Pro version, can you please help us out?

Thanks in advance!

Kind regards, Miranda

Shamser Suzon

Hi Miranda Westenberg,

Could you record me reproducing your issue using tool like this? https://www.useloom.com
It helps me to quickly figure out issue and squash it with immediately.

Thank you

Ahmed Ehsaan

Give link of your fastest caching plugin.

Ahmed Ehsaan

HI there,

It’s because each swatches loading the corresponding image. That’s why when you select swatches of a product

It changes images.

To maximize speed you need to enable caching and lazy loading.

Thank You

Hello Ahmed,

Unfortunately doing that does not solve the problem at all.

Can you please show in your test version that it works correctly doing those things so we can reproduce the situation for my site?

Ahmed Ehsaan

Give me your product page link where you think, it’s loading slow. I’ll try to optimize speed for you.

Hello Ahmed,

Unfortunately this still is no solution for my problem with the plugin. Turning it on slows down the loadingtime from my webshop. It goes from 1.5 sec. to 7 sec. and that’s a lot. If there is no solution for this I would like to use the 30 days money back option. I do want swatches in my webshop on the catalog page, but not if it will cost me that much loadingtime.

Ahmed Ehsaan

Check your speed now.

Hello Ahmed,

I have lost track a little, can you please tell me where you want me to check? I have A: my actual site, B: a test site my developer has made to test safely without changing my actual website, and C: the test site you gave me.

(It is starting to confuse me, I can manage a lot myself in WordPress/Woocommerce but right now I am inbetween communicating with my developer and you.)

Ahmed Ehsaan

I ask you to check speed now? Has it improved? I’ve uploaded plugin change some codes.

Hi Ahmed,

How can I compare if everything has been removed. We have set up the test-environment you gave me to be like my webshop, same theme, product overview, etc. This is all gone now.

This situation is making me frustrated, I am paying my developer to help me fix this issue together with you, but it doesn’t seem to work out. I am willing to try and fix this but not if it will cost me more and more money. I can’t work like this..