Additional Variation Images for WooCommerce not working

Daniel Gomez

Hello,

 

Additional Variation Images for WooCommerce is not displaying the gallery of variation images when I select a variation product. I have enable a product gallery but it doesn’t change when a variation is selected.

Please let me know if you need additional information. Also, I plan on upgrading to the premium version once we get this fixed to add more than 2 images but I want to make sure your plugin will work with my site and existing plugins.

Thanks,

Daniel

Ahmed Ehsaan

Hi Daniel,

Is there any country restriction. I can’t check your site.

Thank you

Shamser Suzon

Hello Daniel Gomez,

Could you please give me a product URL for example to check?

Thanks

Shamser Suzon

Hi Daniel Gomez,

Thank you for reaching out to us. Please kindly do a plugin compatibility check by doing these steps to identify the error :

=> Deactivate all of your additional plugins except WooCommerce and WooCommerce Variation Swatches Plugin.

=> See if the problem persists. If the problem resolved, you can tell which plugin might be the culprit of this error by activating your additional plugins one by one.

Looking forward to hearing from you soon.

Thank you

Daniel Gomez

It appears to be the Woo Layout Injector. This is a pretty important plugin for me. I’ve noticed in the support forums that others have had trouble with your plugin working with the Woo Layout Injector.

Is there a fix for this or is your plugin basically incompatible with the Woo Layout Injector? It’s a pretty important plugin and I can’t see myself removing it.

Please advice.

Thank you

Ahmed Ehsaan

Could you send your Woo Layout Injector  and Divi theme? We’ll run testing on our local

 

Thank You

Daniel Gomez

Do you mean the zip file with the actual plugin and theme? How would I go about doing that? Do you have an email address I can send it to? I can upload them to a Google Drive folder also.

Ahmed Ehsaan

Okey, upload it in Google Drive and share the download link here.

Ahmed Ehsaan

Your are using pretty older version of Divi. Update your site and send the latest version if your issue is not fixed.

 

Thank You

Daniel Gomez

The Divi theme I sent you is an old one but I immediately update it once it’s installed. See attached screenshot

The issue is still not fixed. If you log into my site with the access I sent in the previous messages you’ll notice the I have the latest version of Divi installed.

I went to elegant themes and downloaded the latest version of the theme and uploaded it to the Google Drive folder with the Luxe (which contains all used plugins).

Ahmed Ehsaan

Hi Daniel,

It’s still an older version. Check here: https://www.loom.com/share/cb5137c628ed453daf108f2fa5b9f7e7

Thank You