variation deep linking not working

Nghia Huynh

This plugin seems not to work with the variation deep linking of woocommerce (i.e. ?attribute_pa_size=xl&attribute_pa_color=red). The attributes get pre-selected as normal, but the variation is not selected in the main image.

When I deactivated the plugin, deep linking works again.

 

 

Ashiquzzaman Kiron

Hi Nghia,

Can you please give us temporary admin access to your site? We’ll try to investigate the issue for you.

And add your site URL, login username, and password in the site login area. Follow this guideline: https://www.useloom.com/share/27c1f2ac633c4060b2da883d946107d7

record me reproducing your issue using – https://www.useloom.com
It helps me to quickly figure out issue and squash it with immediately.

Thank you

Ashiquzzaman Kiron

Hi Nghia,

Could you send us the latest version of the theme that you are using on your site? We’ll try to investigate your issue by installing your theme on our local setup.

You can upload the theme file in Dropbox or Google Drive and send the download link here directly.

Also, give us temporary admin access to your site? We’ll try to investigate the issue for you.

And add your site URL, login username, and password in the site login area. Follow this guideline: https://www.useloom.com/share/27c1f2ac633c4060b2da883d946107d7

Thank You

Nghia Huynh

It is the Storefront theme, the default theme of WooCommerce. You can see that I install wordpress in my localhost, therefore no connection from outside.

The plugin I installed for the color and size swatch is “Improved Product Options for WooCommerce”. But it is not related. I deactivated that plugin and record another video for you.

You can easily reproduce this problem on any default WooCommerce installation, if you are familiar with how deep linking works.

https://www.loom.com/share/dfd48862a8444925ae184fde86182f3d

Ashiquzzaman Kiron

Hi Nghia,

I’ve managed to reproduce the issue in my local setup, I’ll pass this thread to our senior staffs.

Thank You